Bekerfinale ’90 , superfinales KBLVB en einde seizoensmatchen ’93

———————

———————

Na een heel spannend 2-luik met een spetterend einde vorige zaterdag , hebben onze veteranen zich geplaatst (tegen Belta Looi) voor de bekerfinale “zaterdagveteranenreeks” . In een echte cupmatch met ook echt alles wat zo een wedstrijd moest hebben (“slechts” 1 rode kaart bezoekers voor rust / het nodige tumult / veel gemiste kansen / een sublieme keeper Wim en dito verdediging / heel VVV’90 dat op karakter een late goal van Andy mocht vieren (hij scoorde ook in de heenmatch het belangrijke uitdoelpunt) / uitzinnige supporters die hun ploeg naar de zege sleepten (dank ook aan de mannen van El Toro daarvoor) trok VVV90 pas in de laatste minuut het laken naar zich toe .

Op het veld van Victoria  Tongerlo ( Geneinde te Tongerlo – Westerlo  ) speelde VVV90 dus op zaterdag 25 april om 17.00 uur  tegen Hees Schaffen(kampioen) de KBLVB-finale van de zaterdagveteranen . De kampioenen hadden zich nog extra versterkt en waren dus een klasse te sterk (mede door het snelle uitvallen van Tom en Bert bij ons) . Na een 0/2 ruststand verdiende ’90 echt wel een goaltje maar snel na rust werd het 0/3 . In blessuretijd werden dan de sterk  overdreven eindcijfers nog gescoord . Einde van een prachtseizoen dat eerst op de jeugddag van CAO en later op de fuif van de Madré’s tot diep in de nacht gevierd werd !

Hezerheide speelde op vrijdag 8 mei om 20 uur de superfinale tegen de winnaar van de vrijdagavondreeks ( V.C. Winge  ) op het veld van Sparta Tremelo en ze wonnen nipt met 1/2 .

—————

Polyte  Schaffen /  VVV93  (op 7/2  AFGELAST , ijs en sneeuw op veld) .

Na overleg met Polyte (op ons verzoek) spelen we deze match nu  op  Zaterdag  9  mei    om  15 uur . Spelers komen samen om  13.45 uur in den OKS  !!     1 / 10  winst  !!!

—————

“KBLVB Beker ”   Heren  &  Dames .

** Op zaterdag  9 mei is  VVV Molenstede gastheer voor de superfinale(s) van de KBVB .  

Damesmatch :  V.K.  Wakkerzeel / British United  Brussels  =  match  gaat  niet  door  (14 u.)   

//////////  

Herenmatch :  K.W.B.  Scherpenheuvel / Astra  Begijnendijk  =  aftrap om 16 u.  (+ evt. verlengingen en strafschoppen) .   Uitslag  :   3 / 4

—————-

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: