Verhuur

——–           ———–            ———

——–           ———–            ———

Onze  infra-structuur  is eveneens te gebruiken voor (fam.)feestjes, recepties, e.d.

** Alle info/afspraken/stortingen/bezichtigingen  dienen geregeld te worden met  Geert Vernijns (= o.a.  via  fb. bereikbaar) en dit minstens  1  maand voor de gebruiksdatum .

** Gelieve het gebruikscontract grondig te lezen ( alvorens het te ondertekenen ) en je aan alle regels te houden op de dag(en) van gebruik  a.u.b.

– Bij niet-tijdige betaling van het voorschot en de gebruiksprijs vervalt het contract meteen  en wordt de datum voor anderen vrijgegeven !! Het spreekt natuurlijk voor zich dat onze eigen leden (die ook lidgeld betalen) de accomodatie aan een gunstiger tarief kunnen gebruiken dan niet-leden .

  • Er is (wegens technische en organisatorische redenen) géén gebruik door derden toegelaten tijdens de weekends waarop er een thuiswedstrijd of VVV-activiteit gepland staat ( zie rubrieken :  competitie / beker + programma )  en er wordt géén  muziek (discobar) toegelaten in de tent tijdens de verhuring  , bij overtreding vervalt de waarborg !!! 

( In de  zomermaanden is er o.a. :   Maf-Team (pop-up-café) , Springkastelenfestival , Beach-Volleyweekend + VVV-activiteit (Fam.dag) + ook andere verenigingen gebruiken dan de accomodatie , dus dan kunnen wij maar tijdens een zeer beperkte periode verhuren 

Voor de zomervakantie (tussenseizoen) is nu nog vrij >>

  • Woensdagnamiddagen voor kinderfeestjes  !!
  • Weekend van 17 – 19 augustus
  • vanaf half-september terug huringen >> afhankelijk van de uiteindelijke speelkalender .

Boekingen voor de “periode vanaf september” kunnen we pas rond 15/8 definitief toezeggen omdat de speelkalender dan pas gekend is !!

 

—  —  —  —  — — — —

— — — —  — — — —

— — — — —

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: